Žluté listy nad hlavou
jako slavobrána
pro říjnovou královnu
kaštanový trůn v září
rozebraly děti na zvířátka
Pro říjného jelena
Tráva (joint) se zelená
A TY
Jsi úžasná
Jak skládat
Umíš
31.10.2021 03:49:36 | Fialový metal