Zelená žába
v tůni je voda kalná
skočí tam ráda
Žbluňk !
Pěkný žábohaiku.
02.02.2022 08:09:35 | Koala
Kuňk a žbluňk! :-)
31.01.2022 11:44:00 | Lighter
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?