Dva prstíčky mezi dveře strčilo
pak strachy se zachvělo
Morana ledově dýchla
zimě se zpět zachtělo
U krbu prstíčky.
Jaro si hřeje.
Skřivan pěje.
Na poli u aleje.
Placatice.
Nezahřeje.
Na Václaváku.
Diváky.
U závěje.
Opdadků.
Proč se to ...
děje ?
01.04.2022 18:53:35 | Fialový metal