člunozobec africký
V mokřadu tiše stojí
šedý pták
na rybu číhá
obrovský zobák
pohlédni do jeho očí
pokloň se člověče
vidíš ten pravěk ?
kasuár přílbový
Za džípem běží
už už tě má
když tě dožene
pták s přilbou na hlavě
běžící dinosaurus
do hlavy ti vyklove
pravěký kód