Oči vlčí
jantarové
do duše ti koukají
kdo jsi, člověče
že rozhoduješ o mém bytí ?
raději zabít člověka než vlka
bych radši nezabíjela nikoho...
06.10.2022 18:51:05 | Sonador
rybičko....skvěle!
06.10.2022 09:40:37 | Anděl
dík
06.10.2022 15:13:34 | rybka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?