Dubnové bubny
dunivě duní
duby se probouzejí
Čáp čápici
na zádech stepuje
vajec se dožaduje
chce snad omeletu ?
Na Velikonočním ostrově
rozhýbe sochy pomlázka (?)
tyhle zrovna jsou až příliš mlčenlivé-nic nám nwesdělí ( ale tak někomu možná jo ) :-D* ST*
11.04.2023 15:41:03 | Frr