Když začaly deště
čápi urousaní
na kraji hnízda stáli
a hleděli v dáli
tam je louka, tam je les
ve vesnici štěká pes
jak od malíře
obraz malovaný
A černí čápy u nás i přezimují:) včera jsme jednoho viděli :)
14.04.2023 18:35:29 | Malá mořská víla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?