V přítmí lesa
černý čáp na hnízdě stojí
na jedné noze, jak socha
kolem něj stromy ve větru
hýbou se, šeptají
když příroda vypráví
mlč a poslouchej
člověče
ty nejsi pánem tvorstva
Tak tohle je super! Celkem mě to překvapilo, myslím to téma a nálada, protože jsem se teď probíral Tvými Kameňáky apod.
13.06.2023 19:01:30 | Koala