Anotace: Pohodová oddechovka.
Tančí vlnka s vlnkou
tělo mé laskají
myšlenky víří hlavou
víc energie nemají
Z dáli slyším blues
je čím dál blíž
na lodi mnoho blůz
průhledných
Rty mé úsměv široký
smysly jsou škádleny
vidím výstřih veliký
začínám být zblázněný
Vlhko cítím
dech zrychlený
celou ji vidím
hlavu psa?? - To NÉÉ!
Probudil mne
čenichem