Anotace: Haiku
Tropické krásky
děláte mi jenom ty
úsměvu vrásky
...
Marantaceae
you are constantly to blame
for my joy untamed
© 2023 Slečna Amarylka
...trojbarevná je facinátor...;-)píšeš zajímavý mini ve dvou jazycích...
04.07.2023 20:07:26 | Marten
Moc hezká! Dala bys Haiku i na chmel?:)
04.07.2023 19:52:50 | Žluťák
Je nádherná :)
Tomu absolutbě rozumím, páč na svého Fíkuse se také vždy dívám s úsměvem - a to hlavně, když trošku poroste ;) ... Má další nový list :)
Měj se co nejkouzelněji, milá Amarylko :)
04.07.2023 19:23:08 | Ondra
To mám radost. Děkuji mnohokrát. Těší mě, že je tady tolik lidí, kteří mají taky rádi všemožná kvítka a lásku k přírodě. Na Fíkuse mimochodem vzniklo jedno z mých prvních haiku. :) Gratuluji k novému listu, leckterý fíkus bývá takový – emočně nestabilní – :D, tak je každý list potřeba. :)
05.07.2023 04:57:59 | Amarylka
Moc Ti děkuji :)
:D To je pravda, milá Amarylko a proto ho každý den hladím a povídám si s ním a kolikrát se dozvím zajímavé věci ;) :D A ano - každý list je potřeba ;)
Haiku na Fíkuse - moc rád bych si ji přečetl :) ;)
Měj se překrásně :)
05.07.2023 10:35:08 | Ondra