Prší
a ve vzduchu je cítit změna
již houfují se bílí čápi
na svoji pouť do Afriky
snad ještě slunce
bude tu chvíli s námi
teplé paprsky tvář zachytí
než přijde léto babí
Moc hezký. Takovéto mám rád... :)
07.08.2023 18:09:12 | Koala
dík
07.08.2023 18:36:26 | rybka
Pěkná je rybko*
04.08.2023 12:58:37 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?