Večerní obloha
křik poštolky nad střechami
létání je svoboda
chtěla bych létat
být svobodná
a křičet z plných plic
JSEM POŠTOLKA !
Super! Úplně s tebou cítím... :)
24.08.2023 19:37:44 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?