Anotace: moje šťastné chvíle
Kouzelně zbarvená slovy, jako podzim sám:-). Pěkná.
09.10.2023 22:59:48 | CULIKATÁ
Díky a je to pravda, podzim je období, kdy je inspirace a touha psát přirozeně nejsilnější a příroda vede ruce a myšlenky :)
13.10.2023 23:29:21 | Athelstan
Líbí se mi Tvá báseň, je úžasná, slovy lehká jako závan větru a přitom načrtáváš tolik obrazů... ráda jsem četla, děkuji :-)
08.10.2023 09:23:18 | Helen Mum