Anotace: rady do života :)
Že vločky kloužou po dásních?
Že pot se kroutí ve třásních?
Něco ti povím, vlče:
Sestřička Měsíc přeje
Bratříček Slunce hřeje,
podívej,
réva i mladé borovice
v úctě je měj, je jich více!
Na návštěvě,
u strýčka života a tety beznaděje -
i tak buď zoufale na vlásku
zamilován
jako pěnkaví rozum na liščím ocásku!