Anotace: Můžeš si myslet co chceš, ale jsou to tvé myšlenky?
Procházím chodbou jako kdysi
podzemním tunelem do pitevny
Sedí tam chlápek u pitevního stolu
Není stár, ale v nejlepších letech
Zná můj strach, zná všechny strachy
Obraz jako zbraň, pokřivená tvář
To už na mě nezkoušej, stará návnada
Mysl jako střihač, natočí si film
Myslíš? Myslíš, že to řídíš ty?
Nepřítel již nalezen, je mu v tobě teplo
Bez tebe létal by vzduchem
parazit, o kterém nechceš vědět
Jsi snímač energií, ne oddělena
Rozhoduj, ke komu budeš přidělena
Nemusíš, můžeš
Otevři se, zavři se
Čemu se otevíráš?
Před čím se zavíráš?
Otevřelas bránu
Obrazy vplouvaly
Pocity se rodily
Lapena jako moucha
na sladkou pavučinu
Čím více zasvěcena,
tím více uvězněna
Opakuj rity stále dokola,
tvůj pán to má rád
Má rád i Tebe?
Tvor bez lásky ne
Pořád jsi z masa a ducha,
-ovlivňují se-
i když cizí duch
nalhává ti opak
Chce vytlačit Tebe z Tebe,
aby tě nahradil,
ukradl Ti tělo,
aby si užil
Můžeš i nemusíš
s láskou i bez lásky
Jak poznáš tu pravou?
Vem si tady tu první!
Ta je nejlepší!
Nic víc dělat nemusíš,
ani pochybovat
Můžeš si myslet co chceš, ale jsou to tvé myšlenky? :)
18.02.2024 14:36:07 | paradoxy
Blbě napsané, že? :) Spíš je to takhle: Můžeš si myslet, co chceš. Ale jsou to tvé myšlenky?
Překlad z češtiny do češtiny. Teď to překládej z aramejštiny :D Pak nemá být lidstvo zmatené.
18.02.2024 15:22:02 | Narragan
Ono je to vcelku jedno :) asi to člověk musí nějakým způsobem prožít, aby to pochopil. Začít u sebe :)
18.02.2024 15:27:55 | paradoxy