Anotace: www.capibohuslavice.cz
Proč čáp staví ohrádku
aby nevypadlo drobátko
až vylíhne se z vajíčka
malá bílá hlavička
přiletěli konečně
Bohdan i Bohunka
Buky i Betynka
z Afriky dorazili
úsměv nám vykouzlili
to zas bude radosti
nahoře na komíně !