Anotace: z cyklu Poezie přírody
Úzká stezka vine se doubravou
blízký to cíl krátkých procházek
kam chodívám přes přilehlá luka
jako nevěřící poutník bez hole
a bez sutany v blahém osamění
toť má dobrovolná řehole.
Za tenhle cyklus ti děkuji... vždycky se na něj budu těšit, vnímám jej jako pohlazení.
24.09.2024 12:52:21 | cappuccinogirl