Anotace: z cyklu Poezie přírody
Znám nespočet malebných lesních zákoutí
kam chodívám mlčky sám a bez pozdravu
po stezkách vyšlapaných do stinného mechu
kde kořeny smrků klenou se po skalním valu
a pařez obrůstá býlím jako němý svědek věků.
jsem docela rád, že v lesech nemáme medvědy
09.10.2024 21:59:36 | víc
Takové tlupy divočáků ovšem také nejsou nic, co by člověk rád potkával...
10.10.2024 12:52:08 | Zoroaster