Anotace: z cyklu Poezie přírody
Masiv zdejších Hřebenů branou do Brd sluje
jeho táhlý hřbet od Dobříše do Prahy až sahá
a pro turisty táhne se jím Brdská hřebenovka
jež krásné výhledy a lesní zákoutí všem skýtá.
Brdský lesy, příteli, obrovskou radost jsi mi udělal, já v nich nikdy nebyla, ale Kája Mařík, to jsou tak odpočinkový knížky, který já, tak nějak lidsky, považuju za jeden z klenotů české literatury, patří právě sem...takže tyhle fotky si užiju fakt hodně...moc děkuji.
10.10.2024 17:57:38 | cappuccinogirl