Anotace: Dnes se vrátilo tereziánské léto, tak jsem pro vás pořídil snímky z údolí Kocáby.
Moc často sem nechodím – na říčku Kocábu
jsou navlečené osady jedna za druhou
údolí bývalo rájem trempů z Prahy a okolí
znáte tu píseň: Mary, babička Mary
dva kolťáky za pasem, nad hlavou točí lasem?
Fascinace divokým západem už pominula
dnes se sem sjíždějí spíše „pražští lufťáci“
ale cesta vskutku místy připomíná Klondike.
Ameriku máme i na moravě
29.10.2024 00:47:01 | víc
Tomu věřím, a poznal jsem to před lety, když jsme tam s lidovou muzikou z Prahy jezdili hrát moravské písničky a tamní mládež šla raději na country nebo na disco.
29.10.2024 14:38:18 | Zoroaster
Nádherné záběry... možná i některá místa znám, ráda jsem podél Kocáby chodívala, úplně sama, znala jsem i přilehlé lesy... už je tomu ale dlouhý čas. Děkuji mnohokrát za zveřejnění.
28.10.2024 16:28:52 | Helen Mum