Anotace: Znamení.
BOHYNI SVOU
Ten, kdo krásně velebí,
Toho Ona ze sna
Aspoň dílkem malým
Odmění.
Svůj sen ve skutečnost
Promění.
Živou vodou
Pokropí...
A až to někdo pochopí,
Celým Já se roztopí.
MÁME TO
Jen ve své moci,
Nezůstat v tom bez pomoci.
Chci Vás ráno, ve dne...
V noci.
Umírám touhou.
Chci Vás...
I na chvilku pouhou.
TEPETE DO MĚ
a pak srdce mi buší,
Lovíte ve mně z těla
I duši.
A až mě budete
Celou někdy líbat,
Už nedokážu ze sebe
Vůbec nic vydat.
Možná přece jen...
Malou hlásku samohlásku.
To bych chtěla.
Abyste mě zlíbal celou celičkou...
Dokud budu moct
A nedojde mi dech,
budu ten Váš dál
Jemně vyrážet.
Co bude tento svět...
.....?