Anotace: ...
... Kudličko, Musa je fotbalista? ...
... nebo cateringová společnost ? ...
... no obojí jde použít perorálně :-))) ...
... ale prosit o to neustále ...
... změnila bych lokál ...
26.09.2018 17:03:30 | Marcella
Kudlanko, tohle už začíná být nebezpečné!
O co méně slov, o to víc dvojsmyslů...
Snad Tě zas někdy potěšíme aspoň
Rukou psaným slovem :-D ;-p
26.09.2018 15:52:40 | ARTeFakty X. Múzy