Anotace: Mám na ní chuť.
Je noc.
Nemám ji.
Je v krámu.
Brzy otevřou.
Teď ještě ne.
Je teprv k ránu.
Pak si koupím.
Dám si šluka.
To bude dobrota.
Myslím si.
Druhá už tak dobrá nebude.
Třetí, začnu kašlat a proklínat je.
Že jsem si je koupil.
Vykouřit je celé musím.
Abych zas koupil nové.
A utratil za hotové.