Rakušan nám
zvěstuje:
Piráti
žádní extremisté
nejsou...
Hmmm, to miluji
když příslušník národa,
který nemá moře ni oceán,
poučuje jiné suchozemci
(z české kotliny, z české hospody )
o pirátech, o bukanýrech
....
Angličan nebo Portugalec,
ten by o korzárech
mohl poučeněji
vykládat,
ale Rakušan..?!?!
ukrad
mu snad kdy
pirát peršan?
To si radš
pustím
klasické hity
let sedmdesátých
A basta, v mikrovlnce
již
kyne mi
pasta.