Anotace: Takové prazvláštní, trošku ostré, dílko... Aktualizace: namluveno - snad se bude líbit - je to mé "poprvé" ;)
V záři neonů kůže zbarvená
od červené po zelenou
dávno již šatů zbavena
stává se sobě nevěrnou
...Žena...
Miluje Frantu od vedle
má úsměv kolibří
ten bohužel již nic nesvede
jen mrtvolně přihlíží
...Muž...
Ona se na něj dívá
když do ní cizí buší
On jinak svět vnímá
někdo mu sebral duši
...Vrah...
Náhle se skácel k zemi
tělo leží bezvládně
to ona svými jehlicemi
probodla ho nádherně
...Pomsta...
sladká
Namluvení - paráda!
Máš příjemný hlas.
Doufám, že "namluvených" bude víc!
Hezký týden přeji :)
19.06.2023 03:43:42 | Alala
pomsta je sladká, líbilo se mi, krásně napsané, jen ten konec je smutný
14.06.2023 14:25:03 | Misha
Děkuji moc, milá Misho :)
Máš zajímavý pohled :) Osobně to vnímám tak, že konec je zadostiučinění nad tím peklem, kterým si žena, v tomto příběhu, prochází...
Měj se kouzelně ;)
14.06.2023 14:40:26 | Ondra