Ten den

Ten den

28.2. 2024


Jak vypadáš.


Jako bys tam nebyl.


Ale jsi krásný,
jsem ráda ,že jsem tě našla,
tak brzy.


Oči se dívají nahoru
a jsou modré.
Právě teď.
Ty -hnědoočko.
Snad posmrtná blána?


Hledám tě na fotkách ,
abych si byla jistá ,že nejsi modrooký ,
jako náš táta a můj syn.


Levou ruku máš v klíně,
držím tě za ni,
je vláčná.

Pravá je dole,
směrem ke zbrani a
kaluži krve.


Jsi tak tichý,
když křičím!


Necítím tě tady.

Skořápka tvého těla je tak cizí.
Zlobím se na Tebe,
moc!


Právě v té chvíli.
Jak tam sedíš,
v té krvi.


V tolika krvi.
Nerozumím tomu.


Fakt ne.
Je mi líto ,
že jsi se nerozloučil.


Zlobím se ,že jsem tě našla ,
ale hledala jsem tě.


Bála jsem se že budeš sám.
moc mě mrzí ,že jsi byl sám.


Tak milovaný.


Cizí ruce berou tvé tělo,
a Ty mlčíš.?


Necítím tvou duši.

Krvavá stěna, 

mrtvý svědek 

rodinné tragédie.

 

Už se tu nevrátím

ale ten obraz

vyrytý v mé sítnici

vymaže čas?

 

Autor janillka, 30.08.2024
Přečteno 67x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, cappuccinogirl, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel