Mafiánské dcerky

Mafiánské dcerky

@

 

Temperamentní Julia

Přiletěla z Palerma

s dvěma kámoškama

…pochodit po horách

ochutnat českého piva

 

Zazvonila a dveře rozrazila

k baru nasraně směřovala

pul whisky na ex vyžahla

 „nuda jak v Japonsku“ - pronesla

 

Pousmál jsem se

a otevřel demižon slivovice

zavolal kamarády muzikanty

… začali hrát na cimbál a zpívati.

 

Nasraný Italky se najednou začaly bavit

a měly mimořádný zážitek.

 

Moravská slivovica udělala všemi přáteli.

 

 

Autor Krahujec, 03.11.2024
Přečteno 33x
Tipy 5
Poslední tipující: neumelec_zivota, víc, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

těch, co by pilo, je

03.11.2024 19:15:49 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel