Poznání nepoznaného
Anotace: ..i jeden polibek může znamenat celý svět
Líbal jsi mě tak
až jsem upadla
Utonula jsem
ve větru
vlastních
podvědomých myšlenek
jež se mi zlomyslně a rozverně smály
Líbal jsi mě tak
až se moje srdce rozbušilo
rytmem afrického kmene před bojem
A byl to rytmus
vyzývající
k síle i k smrti
Líbal jsi mě tak
že panenky v mých očích
oblékly šaty
a vydaly se
tančit na rozkvetlou louku
aby oslavily příchod hřejivých slunečních paprsků
Líbal jsi mě tak
že se do našeho polibku
vměstnala krása celého neznámého světa
Přečteno 606x
Tipy 17
Poslední tipující: Jack Santiago, Vyvrženec, Matty09, A42, Lucky Boy, Nikita44, Frr, MARKO, Amonasr, Nespavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (6)