Netrpělivost
Anotace: nebaví mne stále čekat
Zažila jsem tolik věcí,
tolik věcí, ze kterých by ti mohlo být úzko,
a nebaví mě čekat a poslouchat, že jsem netrpělivá.
Nerada usínám sama s pocitem, že se sama probudím,
nemám ráda tuto situaci.
Chci se točit, smát a zase uvěřit..
V lásku.
Jsem zraněná a netrpělivá a nedočkavá.
Ale nebaví mne pořád doufat..
Doufání není žití.
Ztrácím svou víru,
proč musí být vše tak složité.?
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Nespavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)