Neskutečno na náměstí
Anotace: romantická odrhovačka
V džínách holka rozcuchaná
na náměstí zpívá
Kytara je otřískaná
pár lidí se dívá
Tóny písně zamyšleně
po dláždění znějí
Hlas zvonivý bleděmodře
barví píseň její
Hej, ty štěstí na náměstí
Dej jí úsměv svěží
Tvůj náramek na zápěstí
má pořád a věří
Přečteno 493x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, MARKO, Frr, enigman, Malá mořská víla, Jort, Nikita44, Amonasr, knihomolka
Komentáře (2)
Komentujících (2)