Smích a pláč
Trápí mě, když vidím
tvou smutnou tvář.
Z tváře mi mizí úsměv
a schovávám slzy.
Jen blázni neví,
co je trápení.
Já dávno pochopil,
že štěstí je dar
vykoupený pláčem.
Nechci žít bez lásky.
Chci snít ten krásný sen
a do smrti nevědět,
že smutek krade smích.
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
Komentáře (0)