Poslední vlak 2
Anotace: Teď zase něco jiného
Poslední vlak 2
Ještě je čas
stihnout poslední vlak
do Himaláje
kraje kde do nebe
je tak blízko
výpravčí naposled
velkým zvoncem
na perónu zvoní
za měsíční noci
kdy vše je stříbrné
a zlato denní
nehodí se
pro tuto
vzácnou chvíli
ještě je čas...
Přečteno 566x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, aravara
Komentáře (2)
Komentujících (2)