Anotace: ?
Výpravčí
Osamnělí výpravčí
na nádraží v noci
nemá ani čepici
jen pažemi mává
do všech stran
světových
určitě řídí
kam mají jezdit vlaky
třeba ho poslechnou
nebo taky třeba ne
ke své škodě
vždyť nejčastěji
ukazuje rukou
nahoru do nebe