Anotace: ?
Navždy
Pálené půlsovy
snaží se mi našeptat
moudra
která vzdálená
nejsou vůbec nová
jsem ve výšce
mezi nebem a zemí
točím rukovětí
modlitebního mlýnku
i když ptáci
slétají se
již na hostinu
jen vytrvat
dnes je dobré
odejít navždy