Anotace:
Sisyfos
Na třpitivém sněhu
který nestudí
v krajině
smrkové kleče
raněn dobrým úmyslem
pomáhám Sisyfovi
s jeho těžkým úkolem
těsně na vrcholu
kde nejsou
žádné stíny
přes ostří útesu
naposled oba
napjali jsme síly
stalo se
kámen se převalil
z hukotem zmizel
v temnotě tmavé strany
místo díků
na mne Sisyfos
hledí s úžasem
co budu
těď dělat
když jsem volný ?