Anotace: U jezera V...
U jezera
V čekání na den
kdy vše je hotovo
ležíc u jezera
které skutečně je modré
v trávě
vysoké jen tak
aby neobtěžovala
povídám si s kačenami
vůbec nevadí
že nejsou žluté
a taky s vážkami
které krásně
šustí křídly
a s ptáky v povětří
myslím že si rozumíme
nechme všem bytostem
jejich prostor
teď hned
a potom
můžem všichni
společně
čekat na den
kdy bude vše
hotovo