.........
pár miliard hvězd na malém vesmíru
všechny stejné, některé jen okem zřetelnejší
iluze blízkosti
věčina nebude nikdy spatřena
možná ani pojmenována ne
každou vteřinu dvě upadnou v zapomněni
každou vteřinu pár nových vysvitNE
expanze na neroztažitelném povrchu