Anotace: Lepší je se ztratit ve vášni, než li vášeň ztratit. Existují totiž ztráty, jež vás mohou obohatit.
Mraky clonící měsíční krásu
se podobají tvým vlasům
vlajícím ve větru
Měsíc se rdí nocí
červená se spásou temna
Tiskneš se ke mě
silou
kterou ani luna nemá
Hvězdy na nebi
cítící se dotčeně
protože tvé oči září víc
křičí ze snu
rvou si zbytky zřítelnic
Marnivé hvězdy
se skloní za oponou tvých řas
pokynou nočnímu světu
Na stromě sova
roztáhne svá křídla k letu
A prořízne vzduch
ve stejný okamžik
kdy ty jej nasáváš
spolu s doušky života
Tma je jako nicota
pohlcuje pokoj
zaplaví nás
objetím
Existují různé druhy vášně
různá její pojetí
A nejlepší je ztratit se
v noci
ve vášni
ve tvých dlaních
Dusot prchajících laní
připomíná tvoje ruce
pohled šelmy
jež je loví
a pak zatne zuby prudce
Hlupákem ten
kdo se občas ztratit bojí
..ach to bušení vzrušeného srdce
Ztratit se vášní v bytosti milující...toť ztráta nad všechy nálezy...ano Lioness ;-)
31.07.2016 09:54:05 | Malá mořská víla
v noci jsem se ještě nikdy neztratil. teprve mě to tedy, zdá se, čeká.
28.07.2016 13:59:27 | Poločas Rozpadu
Jde spíš o okamžik, ve kterém se lze ztratit, než o denní či noční dobu :) všechno je jednou poprvé
28.07.2016 16:48:12 | Lioness