Anotace: ..
Moje myšlenky
na teplé letní noci
zdaleka nestihly
zcela vychladnout
Podzim ještě nezvládl
svléknout všechny stromy
jejich listy neměly čas opadnout
stejně jako moje okouzlení tebou
(ještě mě máš ve své moci)
A už mě ruce zebou
nejen z toho že
nejsem obklopena něhou
po tváři steklo pár
kapek deště
ještě než k ránu mrzlo
mý srdce držíš
ruce jak kleště
cítím každý tep
Smutno si pod kabát
přidrzle vlezlo
tmavší zdá se svět
Dnes ráno venku
bylo bílo
a byl jsi první
komu jsem chtěla
říct o jiskrách v mých očích
které to způsobilo
A srdci neporučíš
stejně jako počasí
- najednou
s kouzlem se vytasilo
Jeden se divit nestačí..