Anotace: ..protože někdy se vychcat z mostu a upatlat od jídla je mnohem víc než jíst příborem ve fajnový restauraci a pak se projít po hradčanskym panoráma..
.
Hraješ si s mýma korálema
a výjimečně mlčíš
Hrozně se chci dotknout tvých rukou, prstů, tvých dlaní
co žmoulají můj náramek z jaspisu
.
Pak se bavíme o blbinách
to nevadí
je to tak v pořádku
Sedíš naproti mě
a ikdyž máš ruce upatlaný od burgerový omáčky
vypadáš božsky
.
Potom tě vezmu na most odkud je vidět zámek
V noci tak hezky nasvícený
A ty se hrozně moc chceš vychcat dolů do vody
Stojím na druhý straně a ozvěnou to poslouchám
Je to vtipný i divný zároveň
ale užíváme si tu chvíli
.
Plníme si tyhle dětský sny
Vyrábíme spolu pozdě v noci domácí pizzu
jíme kdy chceme a ne když je vhodná doba
máme špatnej černej humor
nebo chčijeme a pliveme z mostu
.
A je mi zasraně jedno koho to pohoršuje
protože mi víc záleží na tobě
než na nich
.
U tebe v bytě
býváme vzhůru do noci a usínáme k ránu
Vyprávíš mi co se ti někdy zdá
ale nemáš ani tušení o čem sním
.
Vídám ve tvých očích to samý nadšení co cítím já
Ať už jde o film, jídlo, dojem
a nebo tam prostě něco hledám
.
Těžko říct
.
Rozhodně se radši budu dívat do tvých očí
a budu věřit že jsem něco našla
než se dívat kolem
a doufat že tam najdu tebe
.
.
..
Je to zázrak vidět v očích toho druhého stejné nadšení to je to, když najdeš své druhé já...taky jsem ho chvíli viděla, ale pak se to ztratilo :-( nikdy mě nic tak nebolelo...
15.04.2017 17:09:34 | Malá mořská víla
tohle je strašně lidský... nadšením, láskou, slovy, co se tečkujou... a bez nich si to nedovedu ani představit... jak se říká prostě pohoda... a to vše, co do ní dát, co v ní žít...
třeba se vychcat z okna, chechtat se tomu... ale je v tom to živý... to opravdový... díky, jsem si to připomněla... :-)
17.12.2016 00:46:57 | zelená víla
Já děkuji za takový komentář. Jsem ráda, pokud sis z toho něco odnesla :) děkuji vílo
17.12.2016 17:17:21 | Lioness
...já taky moc ráda poslouchám, když někdo, koho mám ráda, vykládá...
16.12.2016 18:59:05 | Philogyny1