Anotace: ..kdo by řekl, že ji použiješ jako parfém, vojáku?
Mezi všema těma morbidníma vtipama
bylo něco, co mě nutilo
pustit si tě blíž
Nechat tě odemknout tu mříž
a vypustit mý démony
z klece ven
Chtěla jsem proškrábat si
skrz tvou pevnou kůži
cestu přímo za srdcem
Najít to malý peklo
pro všechnu mou temnotu..
Chytla jsem tě za ruku
a tvý zuby zakously se
do rtů mýho svědomí
který řvaly z plných plic
že vojáci přec nevoní!
Ale tys voněl.
Jemně a intenzivně
jako noc plná sexu
pod hvězdnym nebem
Voněl jsi jako špatný rozhodnutí
a dobrá zábava
jako útok bez reflexu
jakýkoli obrany
odhalils mý slabiny
a bez presumpce neviny
odsoudil mne bez práva
Odsoudils mý předsudky
osvobodil touhy temný
užíval sis jejich žár
Vždyť stejnej oheň v tobě plál
(obrázek z netu)