Anotace: ..?
On si ji zamiloval
ne snad protože by byla bez chyby
- to se mu ani nelíbí -
ale pro to kouzlo
které uměl její úsměv
provést s jeho duší
(plus - hrozně jí to při něm sluší)
Líbilo se mu
jak s jejím jménem
rozzářily se jeho vlastní oči
rozbušilo se mu srdce
jako by to byl zločin
Jako by vnitřní
jeho démoni
byli náhle zticha
díky ní
Jako by svět se zahalil
do jejího parfému..
Věřil by už lecčemu
..ale na lásku?