Anotace: ..
"Zlobila jsi?" zašeptám Ne
"Mám Ti naplácat?" A já náhle nemám slov
Jsi něco jako
těžký kov
Kumuluješ se ve mě
a já neumím
ten pocit lásky rozložit
Jsi jak chronická infekce
se kterou chci souložit
Jsi turmalín v křišťálu
a děláš ho tajemným
Jsi měsíc - krásný v úplňku
Jsi mým vrahem nájemným
Zabíjíš na přání
prázdný rána
a vplétáš mi do vlasů
příchuť ranní vášně
Jsi můj ctitel s černou duší
(to jsi napsal prostě krásně)
Jsi odlesk který tuší
nakreslil večer na tabulku okenní
jsi moje náruč před zlým světem
můj úkryt
než se rozední
wheee! za mne ST, zvlášť a jmenovitě pak za tu první sloku
(ten úvod drze nepočítám jako sloku)
11.05.2018 22:04:30 | ElaJah