Anotace: ..
Tvoje blízkost byla příjemná
jako ta mikina kterou jsi mi půjčil
já schoulila bych se do toho pocitu klidně zas
Pak dva prsty do krku
snaha vyzvracet
to okouzlení do záchodu
jenže to nepomohlo
(chce to čas?)
A dneska mám
zevnitř rozleptanou
celou pusu
P U S U
myslela jsem na to, že chci na dobrou noc
(sakra!)
A nebo alespoň objetí?
Neskrývané
do pěti
sekund trvající
mlčící nic neříkající
a přec to vydá za tisíce slov
Víš jak oslavuju uvědomění si, že mám někoho ráda?
Pláčem
já prostě oslavuju lásku slzama
A Ty?
mladý gentleman
zachraňující jemnou dámu
..jak z námětu na drama