Je jedno co se snažím napsat
stejně vždycky skončím u toho
jak se mi zastaví na vteřinu srdce
když vyslovíš moje jméno
Umíš to tak
jako by za ním bylo něco
nevyřčeno
V panice když odcházíš
chci Tě vidět
otáčet se za mnou zpět
záblesk očí
tu omamnou Tvou hněď
Strašně mi voníš
a dělá mi potíž
soustředit se
- myslet racionálně!
To ty Tvý hebký vlasy
to ony vábí mě
a Tvůj pohled
gesta
barva hlasu
Prohrávám
zvítězil jsi
bez zápasu
Tebe fascinuje hněď a mě zeleň jeho očí nojono, začínám cítit zase něco po dlouhým dlouhým čase, řekla bych
30.12.2018 23:13:24 | xoxoxo
Předčasné jaro? :)
Zeleň je taky fajn, ale já jsem na tu hnědou prostě..
Díky za zastavení! :)
31.12.2018 00:13:57 | Lioness