Pozdní poledne
Skrze žaluzie se odvnitř prořezávaly sluneční paprsky
a já se je snažila chytit do konečků prstů
pak jsem Ti je zabořila do vlasů
Tys mě plácnul po zadku a přitáhl na své tělo
a vzhledem k množstevnímu ohlasu
světlo se s námi na peřině chvělo
Podržels mě pod krkem
zasmál ses opojenej mocí
jako bys to nebyl Ty
kdo je mou vůní zcela polapen
vzájemnej to pocit
Zbožňuju když tiskneš mě k sobě tak
že stěží dýchám
minuty plné ticha
a minuty vzdychání
kousneš mě do rtů
přitlačíš do dlaní
a celý svět se rozpadne
neděle jsou bezvadné
...jo, tahle neděle se ti povedla.
02.04.2019 16:35:08 | šuplík