Na hlubokém mořském dně
ticho mlčí
ryby zvědavě nahlížejí
do oken města
své poklady
nikdy nevydá
lidským zrakům
jen v útrobách ponorky
kapitána Nema
je slyšet hudba
těch dávných časů
objevil snad tajemství Atlantidy ?
..jasně že objevil....už jako kluk jsem žral verneovky...;-)
03.07.2020 17:24:22 | Marten
myslím, že jako jeden z mála :-D*
03.07.2020 08:05:56 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?