Nad ránem vracím se z plesu.
Roztržený šaty
rozmazaná rtěnka
rozmočený baleríny
roztoužená noc.
Ahoj obláčky, to se červenám,
že jste, při své něžnosti,
hanbou nade mnou
zrudly.
proč hanbou? třeba se jen uculují...
07.04.2021 13:46:39 | enigman
A to je barev! Super
02.04.2021 20:02:56 | Vivien
Líbí se mi ta lehká vyváženost, která je opravdu příjemným průvodcem k hmatatelnosti scény...vybavil jsem si své ranní cesty přírodou z festivalových nocí)
01.04.2021 00:41:24 | alter ego
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?