Anotace: ...
Letmý Tvůj polibek
na mé tváři
a najednou nezáleží
že je zítra září
Zavoněl jsi jako domov
ve kterém se sama ztrácím
a zase tu sedím
u Literu v módu psacím
Hladová po slovech
jež poskytnou útěchu
kladu své myšlenky
do modra, do mechu
Bez d e c h u
Tvůj úsměv
sledovaný pokradmu
jako by se zahlédnutím
ztratit měl
vidím že i Ty
sis na nás rozvzpomněl