Kámen a voda v zahradě
čajový altánek
koi kapři ve vodě
na lehátku u jezírka
s vějířem
leží autor rybka
a píše
japonsky
Rybka píše japonsky
Ribuka wa nihongo de kaku
..
jen pro budoucí čtenáře
:))
10.09.2021 23:09:43 | jenommarie